Izleti sa kombijem

   
Istražite Hrvatsku 
 
Hrvatska, s nizom turističkih znamenitosti je postala jedna od najposjećenijih zemalja u svijetu. Hrvatska se ističe brojnim turističkim destinacijama, pa imate toliko izbora kada planirate otići na putovanje u Hrvatsku. 
Otkrijte povijesno nasljeđe dalmatinskih gradova i slikovitih sela, slapova, čarobnih nacionalnih parkova, lijepih plaža te jedinstvenu kulturu. 
U ponudi imamo kopnene izlete u neke od najpoznatijih hrvatskih gradova, Dubrovnik, Trogir, izlete u nacionalne parkove, dnevne izlete u neke od historijskih mjesta i još mnogo toga. Pogledajte ponudu naših zanimljivih izleta s kombijem ili autobusom.
Predlažemo da odaberete jedan od naših najprodavanijih izleta, oba su Nacionalni Parkovi, Plitvička jezera ili slapovi Krke.

Cranchi CSL 27

PRIVATNI IZLETI se mogu organizirati prema vašim željama, kao i vrijeme polaska i dolaska, kako bi se prilagodili vašem rasporedu za vrijeme odmora.

 

 

 ...Took the boat trip to Blue Cave within this agency last year. The staff was friendly, knowledgeable and very helpful.

                 Nigel  · November 02, 2013